Türküsünü kapadı, kazayı yorumladı sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı!

Konya’da yoğun sis nedeniyle göz gözü görmezken zincirleme kaza meydana geldi. Kazaları cep telefonuyla kaydeden kamyon şoförü, türküsünü kapatıp kazayı yorumladı. Bu videonun sosyal medyaya yayılmasından sonra şoförün türküsünü kapatıp kazayı yorumlaması tıklanma rekorları kırdı.

Türküsünü kapadı, kazayı yorumladı sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı!

Konya Karapınar ilçesinde geçtiğimiz günlerde sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası bir cep telefonuyla görüntülendi. Türküsünü söyleyip neşeli bir şekilde ilerlerken kazalarla birlikte söylenmeye başlayan kamyon şoförünün yorumları tıklanma rekorları kırdı.

KAZA SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Konya Karapınar ilçesinde geçtiğimiz günlerde sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası bir kamyon şoförü tarafından cep telefonuyla saniye saniye görüntülendi.

ARKADAN GELEN ARAÇLAR PEŞ PEŞE TIRA ÇARPTI

Yolda giderken cep telefonu ile kayıt yapan kamyon şoförü, önündeki TIR'ları son anda fark edince kullandığı kamyonu durdurdu. Bir süre sonra arkadan gelen araçlar duran TIR'lara peş peşe çarptı.

KAMYON ŞOFÖRÜ SOSYAL MEDYADA TIKLANMA REKORLARI KIRDI

Kamyon şoförünün otomobilin duran kamyonlara çarpmasını cep telefonuyla kaydederken kaza ile ilgili yorum yapması dikkat çekti. Çektiği videoda kamyoncu kaza yapanlara "Haaaa çok güzel oldu", "Geberecen, geberecen" diyor. Kamyon şoförünün yorumlarının yer aldığı kaza anı videosu sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.

Kaynak: Diyarbakır Söz