Görüş Bildir

Üç ayda ikinci kez evlat acısı yaşadılar

İzmir'in Ödemiş İlçesi'nde, bir arkadaşının evinde fenalaşan 19 yaşındaki Ozan Şanay, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Uyuşturucu komasına girerek yaşamını yitirdiği ileri sürülen Şanay'ın kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Üç ayda ikinci kez evlat acısı yaşadılar
Uzman Çavuş olan oğulları Hakan Şanay geçen 29 Mart'ta Mardin'deki birliğinde av tüfeğiyle intihar eden Şanay Ailesi, bu ikinci acı haberle iyice sarsıldı.
Ödemiş'teki bir fotoğraf stüdyosunda çalışan Ozan Şanay, dün akşam Anafartalar Mahallesi'ndeki bir arkadaşına gitti. İddiaya göre, burada arkadaşlarıyla eğlenip, ecstacy uyuşturu hap ve esrar içen Şanay, sabaha karşı fenalaştı. Arkadaşları tarafından saat 05.00 sıralarında Ödemiş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şanay, doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Ölümü şüpheli bulunan Şanay'ın cesedi, savcının talimatıyla kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, Şanay'ın gece birlikte olduğu dört arkadaşının ifadesine başvurdu. Polis, Ozan Şanay'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Şanay'ın acı haberi alan emekli itfaiyeci olan babası Recep Şanay ve annesi Semra Şanay ile diğer yakınları gözyaşlarına boğuldu. Geçen 29 Mart'ta uzman çavuş olarak görev yapan bir yıllık evli oğulları 26 yaşındaki Hakan Şanay'ın tüfeğiyle intihar etmesinin ardından ikinci kez evlat acısı yaşayan Şanay Çifti, yıkıldı. Bir de kızları olan Şanay Çifti'nin Zafer Mahallesi, İsmail Ata Caddesi'ndeki evleri taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı.

DHA

Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi