Üniversiteli genç kanepeyi balkondan atacakken kendisi de düştü!

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bölümünde okuyan 32 yaşındaki Tuncay Yıldırım oturdukları evden taşındıkları esnada, bir kanepeyi götürmek istemedikleri için balkondan aşağıya atmaya karar verirler. Ancak ecelin onu beklediğinden habersizdi. Tuncay Yıldırım kanepeyle beraber dengesini de kaybederek aşağı düştü.

Üniversiteli genç kanepeyi balkondan atacakken kendisi de düştü!

İHA’nın haberine göre; Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi’nin Hacıbektaş ilçesinde bulunan Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik ve Sahne Sanatları bölümü 2. sınıf öğrencisi 32 yaşındaki Tuncay Yıldırım, arkadaşıyla beraber oturduğu TOKİ konutlarından başka bir eve taşınmak istedi.

KANEPE İLE BERABER DÜŞTÜ

Bu esnada 5 katlı apartmanın 3. katında bulunan evlerindeki eski bir kanepeyi merdivenlerden taşımak istemeyen Tuncay Yıldırım, ev arkadaşıyla beraber eski kanepeyi balkondan aşağıya atmaya kalkıştı. Balkondan kanepeyi atarken bir anda dengesini kaybeden Yıldırım, kanepe ile beraber aşağıya düştü.

Yıldırım’ın aşağıya düştüğünü gören apartman sakinleri ve arkadaşları durumu derhal 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri ilk müdahaleyi burada yaptı. Ambulansla Nevşehir Devlet Hastanesi’ne götürülen Yıldırım, burada tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşama veda etti.

Yıldırım’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, cenazenin daha sonra gencin memleketi Kayseri’de toprağa verileceği bildirildi.

Yıldırım’ın Facebook hesabından son mesajını ise hayatını kaybettiği Babalar Günü olan 21 Haziran Pazar günü paylaştığı öğrenildi. Hayatını yitirmeden önce facebook hesabına 20 yıl önce kaybettiği babası için ‘Yirmi yıl mı oldu sensiz şimdi! Yıkılan bir duvar gibi üstüme üstüme gideli… Canım babam’ yazan Yıldırım, bu mesajından birkaç saat sonra talihsiz kazada hayatını kaybetti.

Kaynak: Diyarbakır Söz