Görüş Bildir

Ünlü doktor Canan Karatay bu kez meslekten kalıcı mı men edildi?

Canlı yayın konuğu olan ünlü Prof. Dr. Canan Karatay, kendisiyle ilgili yapılan mslekten men edildi haberlerine tepki gösterdi. Meslekten men edilmediğini vurgulayan Karatay, özel bir hastanede kendisinin meslekten men edildiğine yönelik postere tepki gösterdi

Ünlü doktor Canan Karatay bu kez meslekten kalıcı mı men edildi?

Canlı yayın konuğu

Canan Karatay, meslekten men edildiği iddialarını, "Kimse beni meslekten men edemez, men edilmedim" diyerek yalanladı. Karatay, "Bunu kendi aralarında konuştular, bunu medyaya servis yapmışlar. Anti Karataycılar da bunu çok güzel kullandılar, hala da devam ediyorlar" dedi.

"ONLAR YAPARKEN KIYAMET KOPMUYOR, BEN SÖYLERSEM KIYAMET KOPAR"

Kendisine hastalardan haberler geldiğini belirten Karatay: "Özellikle kadın doğum kliniklerinde doktorlar, 'o kadını dinlemeyin, o meslekten men edildi' diyorlar."

"Yeğenim, rutin kontrol için İstanbul'un çok önemli, saygın bir hastanesinde gidiyor. Kadın doğum kliniğinde, hemşirenin kayıt bankosunun arkasında benim koca bir fotoğrafım, altında meslekten men edildi yazıyor. Bir kadın doğum kliniği, bir özel hastane ki şimdi burada ismi önemli değil, söylersek kıyamet kopar. Onlar yaparken kıyamet kopmuyor, ama ben söylersem kıyamet kopuyor biliyorsunuz. Orada meslekten men edildi diye poster asmışlar!"

olan ünlü Prof. Dr. Canan Karatay, kendisiyle ilgili yapılan mslekten men edildi haberlerine tepki gösterdi. Meslekten men edilmediğini vurgulayan Karatay, özel bir hastanede kendisinin meslekten men edildiğine yönelik postere tepki gösterdi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir