Görüş Bildir

Uşak'ta uyuşturucu baskını! 8 kilo 360 gram esrar kıskıvrak yakalandı

UŞAK'ta polisin yaptığı yol uygulamasında durdurulan otomobilde 8 kilo 360 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri

Uşak'ta uyuşturucu baskını! 8 kilo 360 gram esrar kıskıvrak yakalandı

UŞAK'ta polisin yaptığı yol uygulamasında durdurulan otomobilde 8 kilo 360 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri

Gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri önceki gün Ankara-İzmir Karayolu'nun Uşak Şeker Fabrikası Kavşağı'nda 'Uyarıcı Madde Ticareti Yapan ve Nakleden' araçlar ve şahıslara yönelik uygulama yaptı.

Özel eğitimli narkotik köpeği 'TORA'nın da katıldığı uygulamada, Doğu illerinden temin ettikleri yüklü miktardaki uyuşturucu maddeyi piyasaya sürmek amacıyla Uşak üzerinden İzmir'e nakledecekleri bilgisine ulaştıkları İzmir plakalı otomobil Uşak'ta durduruldu. Yapılan aramada otomobilin bagajında bulunan bir valizde ve torpido gözünde 8 kilo 360 gram esrar maddesi ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el koyan polis, S.K. (51), M.T.K. (51) ve E.Z.'yi (40) gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Muhabir