Uyuşturucu bağımlısı genç intihar etti

Adana'da uyuşturucu bağımlısı 30 yaşındaki Mustafa Seldüz, ailesiyle yaşadığı apartmanın 12'inci katından atlayarak intihar etti.

Uyuşturucu bağımlısı genç intihar etti
Olay, saat 05.30 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Belediye Evleri Mahallesi 84200 Sokak'ta bulunan Deniz Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre uyuşturucu bağımlısı olan ve uyuşturucu suçundan dolayı polis tarafından aranan Mustafa Seldüz, gece saatlerinde anne ve babasıyla yaşadığı evin bulunduğu 12'inci kattaki merdiven  boşluğunda alkol aldı. Seldüz, daha sonra bilinmeyen bir nedenle merdiven boşluğu penceresinden kendini attı.
Gürültüye uyanan apartman sakinleri, dışarı çıktıklarında Seldüz'ün yerde hareketsiz yattığı fark edince durumu polise ve 112 Acil'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Mustafa Seldüz'ün öldüğü belirlendi. Polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Seldüz'ün cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bekar olduğu belirtilen gencin intiharıyla soruşturma başlatıldı.
 

Kaynak: DHA