Görüş Bildir

Üzerine zift dökülen işçi ağır yaralandı

Bursa’nın İnegöl İlçesi'nde asfalt çalışması yapan bir firmanın zift kazanının patlaması sonucu bir işçi ağır yaralandı.

Üzerine zift dökülen işçi ağır yaralandı

TOKİ konutlar bölgesinde asfalt çalışması yapan özel bir firmada çalışan 33 yaşındaki Uğur Çiçek, iddiaya göre makinanın üzerindeki zift kazanının çeşmesini açmak istedi. Bir anda patlayan çeşmeyle birlikte kazanın içindeki sıcak zift işçinin başından aşağıya döküldü. Ziftin üzerine dökülerek ağır yaralanan Uğur Çiçek, özel araçla İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Sağlık ekiplerince müdahale odasına alınan Çiçek'in kafasından başlayarak ziftin temizlenmesi için operasyon düzenlendi. Yarım saatlik operasyon sonucunda kafasında ve kollarındaki ziftin bir kısmı temizlenen işçinin yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevkine karar verildi. Vucudunun yüzde 30’luk bölümünde yanık oluşan Çiçek, doktor nezaretinde ambulansla Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi Yanık ünitesine sevk edildi. Uğur Çiçek'in hayati tehlikesinin sürdüğü belirtilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi