Vahşet! Bıçakladı ve 5 saat ölmesini bekledi

Bursa'da arsa satışı sebebiyle emlakçıyla tartışan eski bir polis memuru, karnından bıçaklanarak ölmesi için 5 saat beklendi. Cesedi ormana atan zanlı, bir şey olmamış gibi evine gitti.

Vahşet! Bıçakladı ve 5 saat ölmesini bekledi

Bir soruşturma sebebiyle açığa alınan polis memuru Fethi Doğan (47), emlakçı Yusuf G.'den bir arsa satın aldı. Bu satış yüzünden zarar ettiğini öne süren Doğan, 51 yaşındaki Yusuf G. ile geçen perşembe günü Nilüfer ilçesine bağlı Balabancık köyünde buluştu. İkisi arasında çıkan tartışma sırasında Doğan'ın, Yusuf G.'ye bıçak çektiği iddia edildi. Bıçağı ele geçiren Yusuf G.'ninse Doğan'ı karnından ve göğsünden ağır yaraladığı öne sürüldü. Kan kaybeden şahsı aracına alıp 5 saat boyunca dolaştıran zanlı, Osmangazi ilçesi Avdancık köyü yolu üzerindeki ormanlık alana götürdü. Öldükten sonra da arabadan atıp yakın bir yerde montu ve bıçağı ateşe verip gitti.

Fethi Doğan'ın yakınlarının kayıp müracaatında bulunması üzerine Bursa Cinayet Büro dedektifleri, son görüştüğü kişi olan emlakçı Yusuf G.'yi sorguladı. Önce suçunu kabul etmeyen zanlının, bu sabah itiraf ettiği öğrenildi. Avdancık köyündeki ormanlık alanda cesedin yerini gösteren Yusuf G., olayı ayrıntılarıyla polislere anlattı. Savcının incelemesinden sonra Doğan'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Ekipler, tartışmanın yaşandığı Balabancık ve cesedin bulunduğu Avdancık köylerinde geniş çaplı araştırma yaptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

CİHAN

Kaynak: Diyarbakır Söz