Van Beşyol'da son dakika patlama! Şehit yaralı var mı?

Van Beşyol'da son dakika patlama. Van'da AK PArti binasını hedef alan patlamada şehit ve yaralı var mı?

Van Beşyol'da son dakika patlama! Şehit yaralı var mı?

VAN Beşyol'da Ak PArti binasını hedef alan son dakika patlama. VAN Beşyol ilçesinde saat 11 sularında büyük bir patlama meydana geldi. Meydana gelen patlama sonrasında bölgeye çok sayıda ambulansın sevk edildiği, öğrenilirken, patlama yeri görüntülerinin de medyaya sızdığı iddia edildi. VAN'da son dakika patlama sonrasında şehiy olmadığı 11 yaralının kayııtara gçtiği de belirtildi.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA

AK Parti Van Milletvekili Burhan Kayatürk; "Saldırıyla, AK Parti binası ve onu koruyan polisler hedef alınmıştır. Şehidimiz yok, 11 yaralı diye haber aldım yaralıların durumu çok ciddi değil "dedi. Patlamanın bayramın ilk günü vatandaşın en uğrak yerlerinden Beşyol mevkisinde meydana geldiği, bölgede çok sayıda insan olduğu ve ikinci bir bomba olabilme ihtimalinin bulunduğu gerekeçsiyle çok sayıda güvenlik birimi blgede bekletiliyor

VAN PATLAMA SON DAKİKA GELİŞMELERİ

 Son dakika açıklama onrasında ise; İkinci bir bomba ihtimali nedeniyle bölgeye kimse yaklaştırılmıyor. Patlamanın yaşandığı alan çıkan tüm yollar kapatıldı. İlk bilgilere göre; 2'si polis 19 yaralı var.

Kaynak: Diyarbakır Söz