(Video) Gaziantep ve Kilis’te sağanak ve dolu etkili oldu

Gaziantep ve Kilis'te sağanak ve dolu etkili oldu. İki kentte akşam saatlerinde başlayan yağış ve dolu nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, araç sürücüleri zor anlar yaşadı.

(Video) Gaziantep ve Kilis’te sağanak ve dolu etkili oldu

Kilis'te sağanak ve dolu yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Kentte dün akşam saatlerinde başlayan yağış ve dolu nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Caddelerde su birikintileri nedeniyle araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı. Ceviz büyüklüğünde yağan dolu vatandaşları tedirgin ederken, kent beyaza büründü. Gök gürültüsü ve şimşekler eşliğinde yağan sağanak ''Gök delindi'' yorumuna neden oldu.

Gaziantep'te de benzer görüntüler vardı. Kentte dün akşam saatlerinde başlayan yağış ve dolu nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.

Su birikintileri yüzünden araç sürücüleri ve yayalar zor anlar yaşadı. Dolu sebebiyle araçların üzeri beyaz örtüyle kaplandı.

Kentte bazı vatandaşların araçlarını battaniye ve halılarla örttüğü görüldü. Kent merkezinden geçen Allaben Deresi'nde de yer yer taşkınların oluştuğu gözlendi.

Kaynak: Diyarbakır Söz