(Video) siyasetin gündemi

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan ve Fatih'te esnafı ziyaret etti.

(Video) siyasetin gündemi

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, Eyüpsultan ve Fatih'te esnafı ziyaret etti. Murat Kurum, burada yaptığı açıklamada "Bizi hep sokakta göreceksiniz, iş yaparken, çalışırken, ulaşım çilesini bitirirken, deprem riskini ortadan kaldırırken, milletimizin dertlerine çözüm ararken göreceksiniz, hiçbir zaman polemiklerin içinde olmayacağız." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, TBMM'de parlamento muhabirleriyle bir araya gelerek, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Destici, "İstanbul adayımız Murat Kurum başta olmak üzere diğer büyükşehir başkan adaylarını arayarak, hayırlı olsun dileklerimi ilettim." dedi.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan, bir restoranda düzenlenen "2023 Z Raporu" başlıklı toplantıda,Saadet Partisinin yerel seçimlerde izleyeceği yol haritasına ilişkin hamasi değil ayakları yere basan cümleler kurmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında,"İstanbul ve Ankara için temennimiz ocak ayı tamamlanmadan bu adaylarımızı açıklayabilmek yönünde olacak." dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan; belediye başkan adayını tanıtmak için Niğde’ye gitti. Babacan; düzenlenen basın toplantısında "En kısa zamanda ilçelerle ilgili tespitlerimizi de yapıp 20 Şubat'ta vatandaşlarımızın karşısına adaylarımızı tamamlamış olarak çıkacağız" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler