Görüş Bildir

Yalnız yaşayan mimar evinde ölü bulundu

Bodrum'da 66 yaşındaki Mimar Ahmet Mübahat Kuday, evinde ölü bulundu. Kuday'ın kalp krizinden yaşamını yitirdiği sanılırken, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Yalnız yaşayan mimar evinde ölü bulundu

Kuday Mimarlık'ın sahibi Ahmet Mübahat Kuday'ın 3 gündür ortalıklarda görünmemesi ve telefonlarına da cevap vermemesi üzerine arkadaşları şüphelenip, durumu polise bildirdi. Dün saat 19.00 sıralarında yalnız yaşayan, bir çocuk babası Kuday'ın Gümbet Mahallesi'ndeki Aura Sitesi'ndeki evine giden polis ekipleri, çilingir yardımıyla içeriye girdi. Muğla Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği'ne kayıtlı Mimar Kuday, salondaki koltukta ölü bulundu. Vücudunda herhangi bir darp izi, kesici ve delici alet yarası bulunmayan Kuday'ın kalp krizinden yaşamını yitirdiği üzerinde durulduğu bildirildi.
Kalp krizinden öldüğü sanılan Kuday'ın cesedi, polisin olay yerindeki incelemesinin ardından önce Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'na, ardından da kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kuday'ın ölüm haberini alan yakınları ve meslektaşları yasa boğuldu. Polis, Kuday'ın ölümüyle ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

FOTOĞRAF
Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi