Yasak aşk mesajı can aldı

Batman’da dini nikâhlı eş gördüğü mesajla şoka uğradı dehşet saçtı!

Yasak aşk mesajı can aldı

 Batman’da R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Y.(25) ile park yakınında yanında gördüğü Rüknettin Ö.’yü (25) tabancayla ateş ederek öldürdü. Polis tarafından yakalanan R.B. kontrollü bir şekilde emniyete götürüldü.

Dün gece saatlerinde Yenişehir Mahallesinde Süleyman Nazif Parkı karşısında meydana geldi. R.B., dini nikahla birlikte yaşadığı Esra Y. ve yanında bulunan Rüknettin Ö.’ye tabancayla ateş etti. Esra Y. ve Rüknettin Ö. kanlar içinde yere yığılırken R.B. kaçtı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrollerde her ikisi de hayatını kaybederken naaşları Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

BULUŞACAKLARINI MESAJLARDAN ÖĞRENMİŞ

Esra Y. ve Rüknettin Ö.'yü tabancayla ateş ederek öldüren R.B.’nin emniyetteki işlemleri devam ediyor. R.B.’nin, Esra Y. ve Rüknettin Ö.' ile mesajlaşmalarını görüp tartıştıklarını, daha sonra kadının telefonundan Rüknettin Ö.’ye buluşmak için mesaj attığını ve olay yerindeki tartışma sırasında silahlı saldırıda bulunduğunu söylediği öğrenildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz