Yaşlıları oynatan ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Gençlik ve Engelliler Meclisi üyeleri Huzurevini ziyaret etti. Saz ve gitar eşliğinde şarkılar söyleyen meclis üyelerine eşlik eden huzurevi sakinleri, mutlu bir gün geçirdi.

Yaşlıları oynatan ziyaret
Kent Konseyi Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi ve Gençlik Meclisi yönetim ve üyeleri, Denizli Huzurevi'nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine karanfil dağıtan grup, yaşlılar için kısa bir de program düzenledi. Saz ve gitar eşliğinde şarkılar söyleyen meclis üyelerine, bazı huzurevi sakinleri de oynayarak eşlik etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden huzurevi sakinleri, eğlenceli zaman geçirme fırsatı buldu.
Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu kaydederek şunları söyledi:
"Kent Konseyi Meclisleri olarak huzurevi sakinlerimizi ziyaret edip, onlarla sohbet etme fırsatı bulduk. Saz ve gitar eşliğinde hep birlikte eğlenerek keyifli bir gün geçirdik. Her zaman yaşlılarımızın deneyim ve birikimlerini öğrenmeli, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkan sağlamalıyız. Büyüklerimizin toplum için ne kadar değerli olduklarını hissettirip, yaşama sevinçlerini daima dinç tutmalıyız."

Kaynak: Diyarbakır Söz