Görüş Bildir

Yatırımcı arayışta

Yeni nesil finans platformu Block Earner'ın Türkiye Operasyon Müdürü Emrah Karadere, dolar ve altının hızlı yükselişi sonrası alım satım işlemlerinde makas farkının açıldığını söyledi. Karadere, “Yatırımcılar, alış ve satış fiyatları arasında açılan makasın çözümünü blok zincirinde buldu. Açılan makas aralığı, bazı yatırımcıları altın ve dolara endeksli kripto para birimlerine yönlendirdi” dedi.

Yatırımcı arayışta

Dolar/TL hafta başından bu yana sürdürdüğü yükseliş eğrisini devam ettirerek 23,3 bandını aşarken, gram altın bu yükselişin de desteğiyle 1.450 TL’nin üzerine tırmandı. Bu durumun, hem farklı satış kanallarındaki hem de alış ve satış arasındaki makasın açılmasını beraberinde getirdiğini söyleyen Block Earner’ın Türkiye Operasyon Müdürü Emrah Karadere, "Açılan makas aralığı, bazı yatırımcıları dolara endeksli USD Coin’e (USDC) ve altını blok zincirine taşıyan PAX Gold’a (PAXG) yönlendirdi” diye konuştu.

Hafta sonu dahi güvenle işlem yapabilen kullanıcıların piyasalar kapalıyken de aktif olarak, hareketliliklerden anlık bir biçimde yararlanabildiklerinin altını çizen Karadere, “PAXG, USDT ve USDC, dolar ve altın yatırımını blok zincirinin güvenliğiyle buluşturuyor. 7 gün 24 saat güncel piyasa rakamlarını kullanan Block Earner kullanıcıları, al/sat fiyatları arasındaki farktan etkilenmeden tasarruflarını gerçek dünyada karşılığı olan bu varlıklarla değerlendirebiliyor” ifadelerini kullandı.

Karadere, “İçsel değeri olan bu varlıklara blok zincirinde yatırım yapan kullanıcılar, külfetli işlem ücretlerinden ve bu varlıkların saklama maliyetlerinden de korunmuş oluyor. Yatırımcılara diledikleri zaman, kullanıcı dostu bir ara yüz üzerinden alım satım olanağı sunuyoruz. DeFi hesabına birkaç adımda geçişle kullanıcılara USDC yatırımları üzerinden tasarruf elde edebilme olanağı da sunuyoruz. Bu süreç 3 adımda tamamlanıyor” dedi.

“KULLANICILARIMIZI İŞ ORTAĞI OLARAK KONUMLANDIRIYORUZ”

Daha çok bireysel yatırımcıyı dijitale ve blok zincirine taşınan dolar ve altınla tanıştırmak için bir referans programı başlattıklarını kaydeden Karadere, değerlendirmelerini şu ifadelerle sonlandırdı:

“Kullanıcılarımızı iş ortağımız gibi konumlandırıyoruz ve geliştirdiğimiz gelir paylaşımı modeliyle platforma kazandırdıkları her yeni kullanıcı için bir komisyon kazancı elde etmelerini sağlıyoruz. Referans programın katılanlar, ilk 90 gün boyunca davet ettikleri her arkadaşının bu süreçteki komisyonlarının yarısını, sonraki süreçte ise yüzde 20’sini kazanabiliyor. Bu ödüller, piyasa değeri açısından dünyanın en değerli kripto para birimi olan Bitcoin cinsinden birikiyor. Ayrıca bir arkadaşı referansıyla platforma katılan yatırımcılar da 2 bin liralık ilk yatırımlarında 50 lira kazanıyor. Böylece Block Earner ekosistemine dahil olan herkes, hem bireysel tasarruflarını platformumuzda değerlendiriyor, hem de portföylerine ömür boyu katkıda bulunmuş oluyor.”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi