Görüş Bildir

Yüksekova’daki PTT kuyruğu 1 kilometreyi aştı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde yüzlerce vatandaş, PTT şubesine gelerek uzun kuyruklar oluşturdu. Polisin sosyal mesafeyi ayarlamasıyla kuyruğun uzunluğu 1 kilometreyi aştı.

Yüksekova’daki PTT kuyruğu 1 kilometreyi aştı

Koranavirüs önlemleri kapsamında yapılan çalışmalar devam ederken, son zamanlarda en dikkat çeken yoğunluk ise PTT şubeleri önlerinde yaşanıyor. Fatura ödeme, e-devlet şifresi veya çeşitli işlemler nedeniyle PTT şubeleri önüne gelen vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturuyor. Bu durum karşısında güvenlik güçleri, zabıta ekipleri ve özel güvenlik görevlileri yoğun bir mesai yapmak zorunda kalıyor.

PTT ÖNÜNDE KUYRUK

Yüksekova ilçesindeki en yoğun kalabalık ise İpekyolu Caddesi üzerindeki PTT şubesi önünde yaşanıyor. Günün ilk ışıklarıyla PTT önüne gelen vatandaşlar işlem yapmak için metrelerce kuyruk oluşturuyor. Haftanın ilk günü olması nedeniyle bugün yaşanan kalabalık ise adeta rekor seviyeye ulaştı. Yüzlerce kişinin sabahın erken saatlerinden itibaren PTT önüne gelmesi üzerine güvenlik görevlileri mesafe denetiminde bulundu. Oluşturulan sosyal mesafe ile kuyruğun uzunluğu 1 kilometreyi aştı. Kuyrukta bekleyen bazı vatandaşlar, beklemenin adeta çileye dönüştüğünü, yetkililerden çözüm bulmalarını istediklerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi