Yurtta karantinada bulunan anneye Anneler Günü sürprizi

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında Irak’tan getirilip Diyarbakır’daki yurtta karantinaya alınan Zeynep Cevizci'ye, Anneler Günü sürprizi yapıldı.

Yurtta karantinada bulunan anneye Anneler Günü sürprizi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın koordinasyonunda, Dışişleri, İçişleri, Sağlık, Gençlik ve Spor, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlıklarının yürüttüğü ortak çalışmayla Irak’tan getirilen vatandaşların karantina süreci devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı Halid Bin Velid Erkek Öğrenci Yurdu'nda gözlem altında olan 67 yaşındaki Cevizci'nin Anneler Günü unutulmadı.

ANNELER UNUTULMADI

Üzerinde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun "Anneler Günü'nüz kutlu olsun" notu yazılı kırmızı güller ile Diyarbakır’ın yöresel bakır işlemeli ürünlerinden oluşan hediye, Cevizci’ye yurt görevlileri tarafından verildi.

Anne Cevizci, kendilerini unutmayan Bakan Kasapoğlu ve yurt görevlilerine teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi.

Irak’tan tahliye edildikten sonra yerleştirildikleri yurtta kendilerine çok iyi hizmet sunulduğunu belirten Cevizci, "Hepsine teşekkür ediyorum. Onların da anneleri var. Çok güzel hizmet ediyorlar, çok memnunuz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler