Görüş Bildir

Zehir satıcılarına şafakta baskınlar

JÖH timlerinin katıldığı 6 ilde uyuşturucu operasyonuna 38 gözaltı

Zehir satıcılarına şafakta baskınlar

Şanlıurfa merkezli 6 ilde, 252 Jandarma Özel Harekat (JÖH) personelinin katılımıyla düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 38 kişi gözaltına alındı. Operasyon sırasında keskin nişancıları, hakim noktalarda önlem aldı.

38 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

​İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekipleri, Ceylanpınar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında uyuşturucu imalatı ve satışı yapanların yakalanması için çalışma başlattı. 2 aylık teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin yakalanması için aralarında JÖH ve keskin nişancı timlerinin yer aldığı 252 personel, Şanlıurfa'nın yanı sıra Mardin, Adıyaman, Gaziantep, Mersin ve Uşak'ta 38 adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Operasyonda 38 kişi gözaltına alındı.

ELE GEÇİRİLEN UYUŞTURUCU

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, 1 kilo 600 gram metamfetamin, 90 gram eroin, 173 gram esrar, 10 uyuşturucu hap, 8 kök kenevir, 10 uyuşturucu kullanma aparatı, 2 ruhsatsız tabanca, 3 ruhsatsız av tüfeği, 1 kurusıkı tabanca, 8 tabanca şarjörü ve bu silahlara ait 103 mermi ele geçirildi. Operasyon sırasında olası bir saldırı girişimi için keskin nişancılar, baskınların yapıldığı evleri gören hakim noktalarda önlem aldı. Şüphelilerin Şanlıurfa'ya getirilerek sorgulanacakları bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi