Zehir tacirleri kaçamadı

Diyarbakır’da polis, Amerikan filmlerini aratmayan kovalamaca sonunda 6 saat sonra durdurabildiği araçta 107 kilo esrar ele geçirdi. Araç sürücüsü ve aracın içindeki zehir tacirleri gözaltına alındı.

Zehir tacirleri kaçamadı

DİYARBAKIR- Diyarbakır’da güvenlik güçlerinin zehir tacirleriyle mücadelesi devam ederken,önceki Amerikan filmlerini aratmayan bir operasyon yaşandı.

Polis ekipleri, bir otomobilin, kontrol noktasında uyarılara rağmen durmadan kaçması üzerine alarma geçti.

Güvenlik güçlerinin, dün gece 21.00'den sabah 03.00'e yaptığı çalışmalar sonuç verdi. Diyarbakır'ın Hani ilçesinde yakalanan araçta 107 kilogram kubar esrar ele geçirildi.

 

6 SAATLİK NEFES KESEN KOVALAMACA

Hani İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin düzenli olarak yaptığı yol kontrollerinde, bir aracın tüm ikazlara rağmen durmadan kaçtığı belirtildi. Terör, asayiş ve uyuşturucu madde kaçakçılığına yönelik oluşturulan uygulama noktasından kaçan aracın yakalanması için güvenlik güçlerinin alarma geçtiği vurgulandı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, "Hızlı bir şekilde saat 21.00'de Hani ilçesi şehir merkezine kaçan bir araç, güvenlik birimlerimiz tarafından gece boyu süren ısrarlı çalışmalar neticesinde saat 03.00 sıralarında yakalanmıştı. Yakalanan araç içerisinde 107 kilogram kubar esrar ele geçirilmiş, söz konusu olaylarla ilgili tahkikata başlanmış olup, konu adli makamlara sevk edilmiştir." denildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz