Zehir tacirleri kamuda çıktı

Uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonda gözaltına alınan 26 kişiden, aralarında üniversite öğrencisi ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 7'si tutuklandı

Zehir tacirleri kamuda çıktı

Muş'ta düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 26 kişiden, aralarında üniversite öğrencisi ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 7'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen sokak satıcılarına ve şuç şebekesine yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendiği belirtildi.

TORBACILARA DARBE

Zanlıların adreslerinde yapılan aramada, bin 152 adet uyuşturucu hap, 6 gram toz esrar, 98 gram kubar esrar ile esrar içiminde kullanılan 4 adet özel düzenek bulunduğu kaydedilen açıklamada, aralarında üniversite öğrencisi ve kamu görevlilerinin de bulunduğu 26 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Ö.G, Ö.S, E.S, C.Y, İ.Ö, D.B. ve E.F'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı, diğer zanlıların ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz