14 Haziran günlük burç yorumları! Balıklar aman dikkat!

Burç yorumları. 14 Haziran burç yorumları gün henüz başlamamışken çok araştırılıyor. 12 burç yorumu usta astrologların yorumlarıyla sitemizde yerini alırken, 14 Haziran burç yorumlarında yengeç, aslan, başak, kova, koç.... Hangi burç 14 Haziran'dan ne bekliyor. 14 Haziran günlük burç yorumlarında ay bugün koç burcunda. bu durumdan en çok etkilenen balık ise üzerine binlerce kilo düşmüş gibi hissedecek. Günlük burç yorumları detayları haberimizde.

14 Haziran günlük burç yorumları! Balıklar aman dikkat!

Burç yorumları. 14 Haziran burç yorumları gün henüz başlamamışken çok araştırılıyor. 12 burç yorumu usta astrologların yorumlarıyla sitemizde yerini alırken, 14 Haziran burç yorumlarında yengeç, aslan, başak, kova, koç.... Hangi burç 14 Haziran'dan ne bekliyor. 14 Haziran günlük burç yorumlarında ay bugün koç burcunda. bu durumdan en çok etkilenen balık ise üzerine binlerce kilo düşmüş gibi hissedecek. Günlük burç yorumları detayları haberimizde. 

KOÇ

Bazı arkadaşlarınıza gereksiz yere alınganlık gösteriyor olabilirsiniz. Biraz da siz karşılık görmediğinizi düşündüğünüz halde sevgi vermeye çalışın onlara. Onların da size ihtiyaçları var. İkili iletişim ihtiyaçlarınız artıyor. Çevrenizden daha fazla destek görmek istiyor olabilirsiniz.

BOĞA

İşinizdeki insanlardan, alt üst ilişkisi kurduğunuz kimselerden şefkat beklemeniz biraz garip. Sonuçta belli sınırlar içerisindesiniz. Siz de kimseye gereğinden fazla ilgi göstermemelisiniz. Sonunda istediğiniz taşınmazları satın almak için adımlar atabileceksiniz.

İKİZLER

İkizler burçları için oldukça verimli bir gün olacak. Son zamanlarda kendinizi herkesin önüne koyduğunuzu, kendinizi çok fazla düşündüğünüzü, merkezi kendinize aldığınızı fark ettiniz mi? Tabi ki kendinizi düşünün ama bencillikle aradaki sınırı iyi korumaya dikkat edin. Bir de keşke herkes sizin kadar neşeli olsa di mi…

YENGEÇ

Duygusal anlamda yorucu bir gün. Gün içinde beklentilerinizi doğru şekilde karşılayamayabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı karşılamakta zorlanabilirsiniz. Sanki Cuma değil de Pazartesi gibi hissedebilirsiniz. Maddi anlamda güç kazanmak istiyorsanız iş hayatınızda bazı değişiklikler yapmanız şart gözüküyor.

ASLAN

Aslan burcu arkadaşlık ilişkilerinizin pekiştiği, sosyal ortamlarda, iş organizasyonlarında, gönüllü organizasyonlarda zaman geçireceğiniz bir gün olacak. Duygusal anlamda tatmin olamamış olsanız da arkadaşlıklarınız açısından oldukça verimli bir gün geçireceksiniz.

BAŞAK

İş yerinizde sakin kalmaya çalışın. Bazı konular sinirlerinizi zıplatabilir. Siz inadına sakin kalın. Kariyer hayatınızla ilgili haberler alabilirsiniz. Kariyer hayatınızda bir şeyler değişiyor. Yeni iş teklifleri alabilir, var olan işinize ek bir işe daha başlayabilirsiniz.

TERAZİ

Bol dedikodulu, bol haberli bir gün olacak. Yabancı kişilerle veya firmalarla ortak birtakım konulara imza atabilirsiniz. Hukuki süreçlerinizden pozitif sonuçlar alabilirsiniz. Eğitim hayatınızla ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Duygularınızın sesine pek güvenmeyin. Son zamanlarda sizi hayal kırıklığına uğrattı bu ses biliyorsunuz.

AKREP

Hayatla ilgili beklentilerinizin, sevinçlerinizin veya üzüntülerinizin sınırını çizemiyorsunuz. Çizmenize de gerek yok. Saf sevgi ve şefkatin tadını çıkarıyor olmanız yeterli şu anda. Çocuklarınızla ilgilenin. Onlara zaman ayırın ve bakımlarını yapın. Size şu dönemde bundan daha iyi gelebilecek tek şey var; o da başka bir aşk!

YAY

Çevrenizdeki insanlara boşa alınganlık yapmayın. Sizsiniz duygusal olan. Hele bugün aman tanrım! Başınıza her geleni abartıp, biri bin yapma eğilimindesiniz. İlişkilerinizi önemsediğiniz kimselere mümkünse trip atmayın. Yarın olan biteni hatırlamayacaksınız bile.

OĞLAK

İşleriniz oldukça yolunda gidecek. Günlük hayatınızın trafiğinin fazla olduğu, iş yoğunluğunuz ile günün nasıl bittiğini anlamadan hafta sonuna geçiş yapacaksınız. Ticaret ile uğraşan Oğlak burçları için oldukça verimli bir gün olacaktır. Ailenizle ilgili güzel gelişmeler olabilir.

KOVA

Kova burcu özgüveniniz kırılmış olabilir. Maddi anlamda gereken değeri göremiyor olabilirsiniz. Hayat kantarına bizim karar veremeyeceğimiz bir denge. Hayatınızın bu kısmı iyi gitmiyor olabilir. Ancak birden fazla konudan destek göreceğinizi, hatta belki âşık olmak üzere olduğunuzu biliyor musunuz?

BALIK

İşler hiç de planladığınız gibi gitmemiş olabilir. Hayal kırıklıkları yaşıyor olabilirsiniz. Çok normal çünkü bu dönemde gerçeği görmekte zorlanıyorsunuz. Bilinçaltınızın derinliklerinde kaybolmuş olabilirsiniz. Çoğu Balık burcu bugün hiç işe gitmemiş olabilir. İhmal ettiğiniz rahatsızlıklarınız nüksedebilir.

Kaynak: Diyarbakır Söz