Görüş Bildir

2 kişinin ölümüne sebep olan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi

BURSA’nın Orhangazi ilçesi’nde alkollü olarak kullandığı otomobille karıştığı kazada 2 kişinin ölümüne neden olmaktan gözaltına alınan Serhat Kuş (19) tutuklanarak cezaevine kondu.

2 kişinin ölümüne sebep olan sürücü tutuklanarak cezaevine gönderildi
Orhangazi İlçesinde geçen pazar gecesi meydana gelen olayda, Serhat Kuş'un kullandığı 77 AJ 352 plakalı otomobil, Bursa istikametine seyir halindeyken önünde giden araçlara makas atınca, direksiyon kontrolünü kaybetti. Serhat Kuş'un kullandığı otomobil, aynı yöne gitmekte olan Volkan Hanusta'nın (33) yönetimindeki 16 JJM 46 plakalı araca çarpınca her iki araç zeytin ağaçlarını bulunduğu tarlaya uçtu. Kazada, Serhat Kuş'un yanında oturan arkadaşı Aykut Tekin olay yerinde, diğer sürücü Volkan Hanusta ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
Kazada, Serhat Kuş ile birlikte her iki araçta bulunan Meryem Kanber (18) ve Nazlı Can Doğan da (19) yaralandı. Yapılan kontrolde 0.53 promil alkol tesbit edilen Serhat Kuş, hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alındı. Sorgusu tamamlanan Serhat Kuş, çıkartıldığı nöbetci mahkemece tutuklanarak cezaevine kondu.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi