2020 Kurban Bayramı tarihi hangi gün ne zaman? Diyanet takvimi açıkladı

2020 Kurban Bayrami tarihi hangi gün? Ramazan Bayramı akabinde kurban bayramı ne zaman sorusu çok merakla sorulmakta. Geçtiğimiz bayram, bayramhavaında olmadan evlerimizde geçmişti. Herkes sevdiğinde ayrı geçirdiği ramazan bayramı akabinde Kurban Bayramı'nda bir nebe olsun geçtiğimiz bayramın acısını çıkarmak istiyor. Bu sebepledir ki Kurban Bayramı ne zaman diye ne zaman diye merakla araştırıyor. 2020 kurban bayramı ne zaman sorusunun cevabını Diyanet takviminden araştırdık.

2020 Kurban Bayramı tarihi hangi gün ne zaman? Diyanet takvimi açıkladı

2020 Kurban Bayrami tarihi hangi gün? Ramazan Bayramı akabinde kurban bayramı ne zaman sorusu çok merakla sorulmakta. Geçtiğimiz bayram, bayramhavaında olmadan evlerimizde geçmişti. Herkes sevdiğinde ayrı geçirdiği ramazan bayramı akabinde Kurban Bayramı'nda bir nebe olsun geçtiğimiz bayramın acısını çıkarmak istiyor. Bu sebepledir ki Kurban Bayramı ne zaman diye ne zaman diye merakla araştırıyor. 2020 kurban bayramı ne zaman sorusunun cevabını Diyanet takviminden araştırdık. 

2020 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Bu sene ramazan bayramını evinde geçiren halk, Kurban Bayramında belirli kurallar çerçevesinde sevdiklerine kavuşmak istiyor. Bu yıl Kurban Bayramı 31 Temmuz 2020 Cuma günü başlayacak. Toplamda 4 gün sürecek olan bayram 1 Ağustos Cumartesi, 2 Ağustos Pazar ve 3 Ağustos Pazartesi günleri de devam edecek. Kurban Bayramı ne zaman 2020 sorusunun cevabını alan vatadaş tatili 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağıı da çokmerak eidyor. Ancak Cuma günü başlayan Kurban Bayramı, Salı günü bitecek ve 9 gün olması şu anlık mümkün gibi durmuyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler