2024 Ramazan Bayramı ayın kaçında? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

Ramazan Bayramı ayın kaçında. Kış aylarından itibaren düğün, tatil planı vs. yapan vatandaş, 2024 Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı tatilini merakla araştırıyor. Ramazan Bayramının kaç gün olacağı şimdiden merak ediliyor. Peki 2024 Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

2024 Ramazan Bayramı ayın kaçında? Ramazan Bayramı tatili kaç gün?

11 Mart’ta başlayan Ramazan ayının bitiminden hemen sonra 3 gün sürecek olan Ramazan Bayramı başlıyor. Resmi makamlar tarafından henüz resmi bir açıklama olmamasına rağmen şimdiden bayramın kaç gün olacağı merak ediliyor.

Ramazan Bayramında tatilini şehir dışında ya da tatil yerlerinde geçirmek isteyen, uzak memleketteki akrabalarının yanına gitmek isteyen vatandaşlar araştırmalarını son sürat devam ettiriyor.

2024 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

2024 Ramazan Bayramı 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek.

RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN?

Ramazan Bayramı dolayısıyla 10 Nisan Çarşamba, 11 Nisan Perşembe ve 12 Nisan Cuma tatil olurken, sonrasında hafta sonuna denk gelen sonraki günler 13 Nisan Cumartesi ve 14 Nisan Pazar da tatile eklenecek.

Ramazan Bayramı arifesinden önceki ilk iş günü olan 8 Nisan Pazartesi ile yarım gün mesainin olduğu arife gününün idari izin olarak kararlaştırılması durumunda, birçok çalışan bayramda 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar sona eren 9 günlük tatil yapabilecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler