23 24 Kasım TEOG sınavında okullar tatil mi?

23 24 Kasım TEOG sınavında okullar tatil olacak mı sorusu en çok aranan konu olmakta. Milyonlarca öğrenci bu kapsam da 25 Kasım Cuma günün de tatil olmasını bekliyor

23 24 Kasım TEOG sınavında okullar tatil mi?

2016 2017 öğretim yılı tam gaz süregelirken bu sene öğrenciler tatail azlığından şikayetçi olmakta. 23-24-25 Kasım tarihlerinde mevcut yapılacak TEOG sınavı kapsamında okulları tatil edileceği açıklamaları da merakla beklenmekte. Gözler teog sınavı günlerinin tatil olup olmayacağı açıklaması için MEB'e çevrildi. Peki ya açıklama yapıldı mı?

TEOG SINAVINDA OKULLAR TATİL Mİ?

23 24 Kasım tarihinde teog sınavının ilk dönem oturumunun yapılacağı sınav takvimindeki yerini almışken sınava girmeyecek olan öğrenciler de büyük merakla tatil konusunu araştırmakta. İlk ele gelen bilgiler kesin olmamakla birlikte bu tarihlerde okulların tatil olacağı yönünde. TEOG Öğrencileri dışındaki öğrencilere tatil. Yani 5. 6. ve 7. Sınıflar 23-24 Kasım 2016'da tatil yapacaklar. Ortaöğretim ile birleşik eğitim yapan İlköğretim okulları da 23-24 Kasım'da tatil yapacaklar. Ancal lise öğrencilerinin bu tatilden faydalanamayacakları açıklandı.

25 KASIM TATİL Mİ?

İki sürecek olan tatil sonrasında Cuma gününün okulların tatil olacağı açıklaması da henüz netleşmedi. Öğrencilerin sadece umudu bu yönde. MEB'in açıklama yaptığı ilk anlarda haberimi< güncellenecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz