65 yaş üzerine indirim müjdesi! Tam 20 gün sürecek

THY'nin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamaya göre, 65 yaş ve üzeri yolcular, biletlerini 16 Nisan'a kadar almaları halinde 8-16 Nisan tarihleri ??arasındaki iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimden yararlanabilecek. Yolcular, THY'nin internet sitesinden ve mobil uygulamasında '65+' seçeneğini seçip vatandaşlık numaralarını girerek indirimden yararlanabiliyor.

65 yaş üzerine indirim müjdesi! Tam 20 gün sürecek

THY’den 65 yaş ve üzeri yolculara müjde: İç hat uçuşlarda %25 indirim!

Türk Hava Yolları’nın (THY), 65 yaş ve üzeri yolcularına seyahati daha kolay ve daha ekonomik hale getirecek güzel haberleri var. 65 yaş ve üzeri yolcular, 8-16 Nisan tarihleri ??arasında seyahat edecekleri biletlerini 16 Nisan’a kadar aldıklarında iç hat uçuşlarında yüzde 25 indirimden yararlanabilecek.

65 yaş ve üzeri yolcuların bu indirimden yararlanabilmesi için basit işlemleri yapması gerekiyor. THY’nin web sitesi ya da mobil uygulaması üzerinden bilet alırken “65+” seçeneğini seçip vatandaşlık numaranızı girmeniz yeterli. Sistem indirimi otomatik olarak uygulayacak, yolcu indirimli fiyattan bilet satın alabilecek.

Bu kampanya, 65 yaş ve üzeri gezginler için yurt içi seyahati daha uygun hale getirerek daha çok seyahat etmelerine ve aynı zamanda da sevdikleriyle daha fazla vakit geçirmelerine olanak tanıyacak. Aynı zamanda ülkenin farklı bölgelerini tanımanıza ve yeni deneyimler kazanmanıza da yardımcı olacaktır.

Kampanya 8-16 Nisan tarihleri ??arasında tüm iç hat uçuşlarında geçerlidir. Bu indirim, Ekonomi Sınıfı ve Business Sınıfı kabin sınıflarında, F ücret sınıfı hariç tutulan tüm ücret sınıflarında geçerlidir.

Kaynak: Diyarbakır Söz