Görüş Bildir

8 yaşındaki minik Seçil okul bahçesinde kalp krizi geçirdi!

Olay bugün Ordu'nun Altınordu İlçesi'ndeki Mehmet Akif İnan İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Teneffüste arkadaşlarıyla oyun oynayan 2/A sınıfı öğrencisi Seçil Aydoğan, zilin çalmasıyla birlikte arkadaşlarıyla elele tutuşarak sınıfına doğru yürümeye başladı. Minik Seçil, bu sırada aniden fenalaşarak yere yığıldı. Tekrar ayağa kalkmaya çalışan Seçil, arkadaşlarının şaşkın bakışları arasında bir kez daha yerde kaldı.

8 yaşındaki minik Seçil okul bahçesinde kalp krizi geçirdi!

Arkadaşlarının çığlık sesleri üzerine hemen yardıma koşan öğretmenler ve okul idarecileri 112'yi arayarak yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, nabzının atmadığını belirlediği Seçil Aydoğan'ı kalp masajı yaparak müdahalede bulundu. Kalbi tekrar çalıştırıldıktan sonra ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Seçil Aydoğan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

ANİDEN YERE YIĞILDI!                                        

Seçil Aydoğan'ın okul bahçesinde yürürken yere yığıldığı anlar ise okulun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Diğer öğrenciler ise Aydoğan'ın yürürken birden yere düştüğünü söyledi.

KALP KRİZİNDEN Mİ ÖLDÜ?

Kalp krizinden öldüğü belirtilen çocuğun cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi