Anne babalar bebeklerini emekletmek için yarıştı

23. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında bir firma tarafından Ören meydanında düzenlenen bebek emekleme yarışmasında anne babalar, bebeklerini emekletmek için büyük çaba sart etti. Yarışmada birinci olan Reyhan bebek, ödülü olan karyolasının içinde etraftaki gürültüye aldırış etmeden mışıl mışıl uyudu.

Anne babalar bebeklerini emekletmek için yarıştı

Burhaniye bu yıl ilginç bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. 23. Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen bebek emekleme yarışması festivale ayrı bir renk kattı. Yarışmaya 30 bebek katıldı. Yarışma için itina ile hazırlanan bebekler start verildiğinde kimi finiş çizgisine doğru emeklerken, kimi ise ters istikamete gitti. Bazı bebekler ise emeklemek yerine yürüyerek pisti aştı.

BEBEKLERİNİ EMEKLETTİLER

Yarışmanın sunuculuğu yapan Tarık Bomba’nın heyecanlı sunumu ile yarışan bebeklerden dereceye girenlere, sponsor firma tarafından bebek arabası, bebek yatağı, oyuncak araba gibi hediyeler verildi.

Başkan Fikret Akova, 4 grup halinde yapılan yarışmalarda dereceye giren bebeklere hediyeler, ailelerine de plaket verdi. Yarışma sonunda konuşan Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova, “Annelere, babalara, bebeklere, dedelere ve ninelerine bu yarışmaya katıldıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Her şeyin gönlünüzce olmasını diliyorum.” dedi.

Bebek emekleme yarışmasında birinci olan Reyhan bebeğin ödülü olan karyolanın içinde uyuyakalması dikkat çekti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler