Anneleri eğlendirdiler

Diyarbakır’da Final Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ‘Anneler Günü’ etkinliği renkli görüntülere sahne oldu. Geleneksel hale getirilen etkinlikte anneler Kürtçe müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi.

Anneleri eğlendirdiler

Diyarbakır’da ‘Anneler Günü’ nedeniyle düzenlenen etkinliklerden birine de Final Eğitim Kurumları imza attı.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı etkinliğe katılan anneler gönüllerince eğlenerek neşeli bir gün geçirdi. Hem Türkçe hem de Kürtçe müziklerin çalındığı etkinlikte halay çeken anneler Final ailesine bu etkinlikten dolayı teşekkür etti.

Final Okulları İlköğretim Okulu Müdürü Hasan Uslu ise anneleri karanfil ile karşıladıklarını söyledi. Uslu, “3 yıldır anneler gününe özgü her sabah brunch düzenliyoruz. Buraya gelen annelerimizi karanfil ile karşılıyoruz. Annelerimiz müzik etkinliğinin ardından brunch’larını yapıyorlar. Bu etkinliğimize katılan anneler gayet mutlu bir şekilde okuldan ayrılıyorlar” dedi.

‘ANNELERE SÜRPRİZLER YAPIYORUZ’

Öğrenciler kadar onların annelerine de özel önem verdiklerini belirten Uslu yılda bir kez de olsa anneleri hatırlamanın güzel olduğunu ifade etti.

Uslu, “Etkinliğimiz sırasında anneleriyle birlikte gelen çocuklar oyun parkında oynuyorlar. Çocuklar Midilli atlarımıza biniyorlar. Hayvanat bahçemizi geziyorlar. Spor olanaklarından faydalanıyorlar. Yılda bir kez de olsa annelerimizi hatırlamaya çalışıyoruz. Onlar için iyi oluyor. Anneleri hatırlamak güzel oluyor.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz