Arkadaş zorlamasıyla Süper Loto oynadı, milyoner oldu!

Milli Piyango İdaresi'nce düzenlenen Süper Loto'nun 9 Temmuz 2015 tarihindeki çekilişinin talihlisi Tekirdağ'dan çıktı. Arkadaşının zorlaması ile Süper Loto oynayan talihli, 2 milyon 140 bin 568 lira 5 kuruş ikramiye kazandı.

Arkadaş zorlamasıyla Süper Loto oynadı, milyoner oldu!

9 Temmuz Perşembe günü yapılan çekilişte, 24, 34, 35, 42, 43 ve 49 rakamları 1 kişiye 2 milyon 140 bin 568 lira 5 kuruş kazandırdı. Süper Loto'nun 403'üncü hafta talihlisi Tekirdağ'dan olurken, talihli kayıplara karıştı. Kuponun, Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Orta Camii Mahallesi Ördeklidere caddesinde bulunan Yüksel Eral isimli bayiden yatırıldığı ortaya çıktı.

BAYİ ÇALIŞANI NE DEDİ?             

Yüksel Eral Bayii çalışanı Hüseyin Toros, talihlinin kazandıktan sonra hiç uğramadığını ifade ederek, "Kazanan kişi bir arkadaşı ile geldi. Arkadaşı oynadı ama kendisi oynamak istemedi. Arkadaşı zorladı sonra oynattı. Ondan sonra bir kupon kendisi yaptı bir kuponda makineden oynamamızı istedi. Tam olarak hangisinden çıktığını bilmiyoruz ama büyük ihtimalle makineden oynadığımızdan çıktı büyük ikramiye" dedi.

"KAZANAN KİŞİ BELEDİYE OTOBÜSLERİNDE ÇALIŞIYOR"

Kazanın halk otobüslerinde çalıştığını ileri süren Toros, "Kendisinin kim olduğu herkes merak ediyor. Nereli olduğunu özellikle ne işle uğraştıklarını merak ediyorlar. Yapacağı işe devam edip etmeyeceğini merak ediyorlar. Büyük ihtimalle zaten yapacağı işi bırakacak. Duyduğuma göre halk otobüslerinde çalışıyormuş. İşini büyük ihtimalle bırakmıştır da zaten" ifadesini kaydetti.

"İKRAMİYENİN TEKİRDAĞ’A ÇIKMASI ÇOK SEVİNDİRİCİ"

İkramiyenin Tekirdağ’a çıktığı için çok sevindiklerini belirten Toros, "İkramiyeyi cuma günü aldığını düşünüyorum. Kendisini bekliyoruz hala gelmedi buraya. İkramiyenin miktarı tam olarak 2 milyon 140 bin. İnşallah bundan sonra da işlerimiz daha çoğalacak. Tekirdağ’a ikramiye genellik pek fazla çıkmıyor. Bu ikramiye Tekirdağ’a en büyük çıkan miktar olarak diye duydum ben. Bundan önce daha düşük rakamlar çıkmıştı tabii ki ama en büyük ikramiye bize çıktı. Bunun için de ayrı bir gurur duyuyoruz. Mutluyuz inşallah daha büyük ikramiyeler çıkar Tekirdağ’a" diye konuştu.

İhlas Haber Ajansı

Kaynak: Diyarbakır Söz