Asla Vazgeçmem final mi diyecek?

Aaah, aah, ne olacak bu yeni dizilerin hali. Biri gidip biri geliyor. Her gelen de “Bomba gibi geliyor” sloganıyla ekranlarımızda yerlerini alıyor. Ama kaç bölüm dayanabiliyorlar? Sorusuna net cevap yok. İşte o dizilerden biri daha. Show TV’de ekranlarımıza konuk olan “Asla Vazgeçmem” dizisinin final yapacağı söylentileri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Asla Vazgeçmem final mi diyecek?

EMRE ATEŞ

>Sahi ne olacak bu yeni dizilerin hali, teknik ekibiydi, oyuncu kadrosuydu, yönetmeniydi, yapımcısıydı derken büyük mali külfetlere neden olan diziler, bir tutulmadı mı vay hallerine. İşte Show TV’de yayınlanan Asla Vazgeçmem dizisi de tutmamış olacak ki final söylentileri şimdiden ağızlara sakız gibi yapışmış durumda.

>Show TV ekranlarında karşımıza gelen “Asla Vazgeçmem dizisi ekip indirim yapmaz ise final diyecek. Yapım şirketinin dizinin devam edebilmesi için “İndirim Şart” demesi ve buna karşılık yönetmenin de indirime gitmeyeceği öğrenilirken, dizinin 13’üncü bölümde ekranlara veda edeceği anlaşıldı.

>Yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman ile güzel yıldız Amine Gülşe’nin başrollerini paylaştığı Asla Vazgeçmem Dizisi artık ekranlara veda ediyor.

>Bu haberi ise Milliyet’ten Sina Koloğlu kendi yazısında duyurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz