Görüş Bildir

Avcılar'da halk sahil ve ormanın tadını bir arada çıkarıyor

Hava sıcaklıklarının iyice düşmesi ile birlikte sararan yapraklar ağaçlardan düşünce İstanbul Avcılar sahilinde zemini kapladı.

Avcılar'da halk sahil ve ormanın tadını bir arada çıkarıyor

Havaların soğumasına karşılık sabah yürüyüşü için sahil şeridine inenler buradaki yürüyüş parkurunda ağaçlardan düşen kuru yapraklara basarak ilerledi. Avcılar ilçe merkezinde ve Avcılar Belediyesi ve sahildeki beton kesimde İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri aralıksız temizlik yaparken, yürüme parkurundaki yaprakların ormandaki görüntüyü andırdığı için kaldırılmadığı belirtildi.

Avcılar sahilinde yürüyüş yolunda sabah sporu yapan emekli bankacı Tevfik Dalgın, yağış olmadığında her sabah mutlaka sahilde yürüdüğünü anlatırken, "Temiz deniz havasını teneffüs ederken, attığınız her adımda ormandaki gibi ağaçlardan düşen yaprakların çıkardığı hışırtının sesini duymak ayrı bir duygu" dedi.

Sabah sporu veya yürüyüşe çıkmak için Avcılar sahiline gelen hayvanseverlerin yanlarında getirdikleri kuru ekmekleri attığı alanı güvercinler kaplarken, yanlarına gelen sokak kedileri ile birlikte yerken birbirlerini rahatsız etmedikleri göze çarptı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi