Bağlar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin bedenlerini ısıtmaya devam ediyor

AK Partili Bağlar Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin bedenlerini ısıtmaya devam ediyor.

Bağlar Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin bedenlerini ısıtmaya devam ediyor

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu’nun katılımıyla okul çağındaki 22 aile ve 60 çocuğa giysi desteği sağlandı.

Başkan Beyoğlu,"Son 4.5 yılda sosyal belediyecilikte tarihi başarılara imza atmanın haklı gururunu yaşıyoruz." diye konuştu. Bağlar Belediyesi , Günışığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla ihtiyaç sahibi 22 aileye daha giysi desteğinde bulundu.

Okul çağındaki 60 çocuk ile aileleri için hazırlanan ve temel giysi ürünlerinden oluşan paketler Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ve eşi Dürdane Beyoğlu’nun katılımıyla düzenlenen mini etkinlikle hak sahiplerine takdim edildi.  Heyecan dolu anlar yaşadıklarını dile getiren aileler, görev yaptığı ilk günden beri bu destekleri sağlayarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Başkan Beyoğlu'na teşekkür etti.

"HER KONUDA MİLLETİMİZİN YANINDA OLDUK"

Eğitimden kırtasiye ve giyime kadar bir çok konuda ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek sağlayan bir anlayışı ortaya koyduklarını belirten Başkan Beyoğlu, sosyal belediyecilikte örnek bir belediyeci haline geldiklerini kaydetti.

Beyoğlu ,"Bu imkanların sahibi milletimizdir. Biz de milletimizin hizmetkarı ve hürmetkârıyız. Milletimizin imkanlarını milletimizin yararına değerlendiriyoruz. Hamd olsun bugüne kadar milletimize karşı mahçup olmadık. İnşallah bundan sonra da aynı anlayışla devam edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz