Bağlar'da temizlik

Bağlar İlçe Belediyesi bünyesinde faaliyet yürüten Sağnak Temizlik Şirketi'nce ilçede temizlik kampanyası düzenlendi.

Bağlar'da temizlik

Belediye Başkan Yardımcısı Osman Kaya, düzenlenen kampanyaya ilişkin, yaz aylarında sorunlu olan mahallelerin pilot bölge seçildiğini, temizlik çalışmalarına bu mahallelerden başlanacağını söyledi.

TEMİZLİK KAMPANYASI

Kaya, kampanya kapsamında evlerinde ziyaret edilen vatandaşlara temizlik konusuna ilişkin anket uygulandığını ifade ederek, "Vatandaşların temizlik konusundaki sorun ve önerileri tespit ediliyor. Ekipler ayrıca çeşitli atıkların doğada yok oluş sürelerini anlatan el ilanlarını cadde ve sokaklarda dağıtıyor. Belediye olarak bu sorunun üstesinden gelmeye kararlıyız. Sadece temizlemek de sorunu çözmüyor. Aynı zamanda kirletmemek de gerek. Vatandaşlarımızdan bu konuda duyarlılık bekliyoruz. Bu kapsamda öncelikle sloganımız 'kirletmemek' olacak" dedi.

VATANDAŞIN KATKISI

Sağnak Temizlik Şirketi Sorumlusu Mehmet Turgay, temizlik hizmetlerinin kalitesini yükseltmek için müteahhit firma olarak kampanya başlattıklarını söyledi. Turgay, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek vatandaşların temizlik hizmetlerine ilişkin şikayetlerini kayıt altına aldıklarını ifade ederek "Amacımız vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamaktır" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz