Başsağlığına geldiler

Hakkari Jandarma Özel Harekât Komutanlığı Fatih Kışlası’na helikopterle gelen Yılmaz ve Türker'i Hakkari İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri karşıladı.

Başsağlığına geldiler

İlk olarak İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ylımaz ve Özel Harekat Daire Başkanı Türker, Emniyet  Müdürlüğünün ziyaret defterini imzaladı. Daha sonra İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dliberoğlu, ziyaret anısına gelen misafirlere plaket verdi.

BAŞSAĞLIĞINA GELDİLER

Yılmaz ve Türker, daha sonra Özel Harekat Şube Müdürlüğüne geip Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın verdiği yemeğe katılıp, özel harekat polislerine başsağlığı dileğinde bulundu. Burada ayrıca şehit polisler için mevlid okutuldu. Yılmaz ve Türker, Hakkari kent merkezini de gezerek vatandaşlarla çay içip sohbet etti. Hakkari'de bulunan Kale-2, Kale-3, Kale-4, Merzan ve Depin Polis Kontrol Noktalarını da ziyaret eden  Yılmaz ve Türker, buradaki görev yapan polislere başarılar diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz