Beyaz, kermeste

Alparslan İlköğretim Okulu, öksüz, yetim ve okula kazandırılan kız öğrencilerin yararına bir kermes düzenledi.

Beyaz, kermeste

Alparslan İlköğretim Okulu öksüz, yetim ve okula kazandırılan kız öğrencilerin yararına bir kermes düzenledi. Düzenlenen kermese Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Vali yardımcıları Cemal Hüsnü Kansız, Mustafa Kılıç, Kayapınar ve Sur ilçe milli eğitim müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 Kermes açılışı öncesi Okulun halk oyunları ekibi tarafından yöresel oyunlar oynandı. Minik öğrencilerin maharetleri karşısında dayanamayan vekil Lök Beyaz ve katılımcılar birlikte halay çekti. Oldukça eğlenceli ve coşkulu geçen aktivite kermes açılışı ile devam etti. Beyaz ,satış yapılan tüm stantları dolaşarak her stanttan alışveriş yaptı.

FACEBOOK ÜZERİNDEN DAVET

Yapılan açılış ve stantların dolaşılmasının ardından Milletvekili Mine Lök Beyaz ve beraberindekiler Keçi Burcunun altında bulunan balo salonuna geçerek oradaki resim sergisini dolaştılar.

Serginin dolaşılmasının ardından soluklanmak için oturan protokole ana sınıfı öğrencileri tarafından tango sürprizi yapıldı. Yaşları 4 ile 5 arasında değişen 6 kişilik gurup tango müziği eşliğinde izleyenleri hayran bırakan bir gösteri sundu.

Balo salonunda bir konuşma yapan Ak Parti Milletvekili Mine Lök Beyaz, etkinliğe gelişinin hikayesini anlattı. Beyaz, Facebook üzerinden Alparslan İlk Öğretim Okulu Müdür Yardımcısı Meral Bozokalfa ile iletişime geçtiklerini ve gelişinin bu şekilde gerçekleştiğini söyledi.

ÇOCUKLARIN İLGİ ODAĞI

Çocukları çok sevdiğini de dile getiren Lök Beyaz, öğrencilerin gösterilerinden oldukça fazla etkilendiğinin de altını izdi. Etkinlik öncesi Alparslan İlk Öğretim Okulunda okuyan öğrencilerin topladıkları pet şişe kapakları ile bir de tekerlekli sandalye alındı. Alınan sandalye Uluslararası Engelliler derneğine muhtaç ve ihtiyaç sahibi olan birine ulaştırılmak üzere teslim edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler