Bitlis Belediyesi 225 çocuğa bisiklet hediye etti

Bitlis Belediyesi 4. sünnet şenliklerinde 325 çocuğu sünnet ettirdi. Sünnet olan çocuklardan bisiklet sürebilecek yaşta olanlara boy ve kilolarına uygun bisikletler hediye edildi.

Bitlis Belediyesi 225 çocuğa bisiklet hediye etti

Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, bu sene 4. sünnet şenliği düzenledik ve 325 çocuğu sünnet ettirdiklerini belirtti. Alaydın, "İlk sene düzenlediğimiz şenlikte 120 çocuğumuz başvurmuştu. Gördük ki her sene bu sayı arttı. Önümüzdeki sene hedefimiz 500 çocuğumuzu sünnet ettirmek." dedi.

BİSİKLET HEDİYE EDİLDİ

Alaydın, hediye konusuna da değinerek, "Biz hediye olarak çocuklarımıza altın da verebilirdik, ama mevsim yaz olduğu için çocukların bu dönemde en fazla istifade edebileceği şeyin bisiklet olduğunu düşündük." açıklamasında bulundu.

Bisiklet almaya gelen baba Mehmet Gücüm, "Belediyemiz her sene sünnet şenlikleri düzenliyor. Bu etkinlikler çok güzel bir uygulama. Ben de oğlumun bu etkinlik kapsamında sünnet işlemlerini gerçekleştirdim. Şimdi de belediyemiz bisiklet hediye ediyor. Ben de oğlumla bisikletini almaya geldim. Bu tür etkinliklerin her sene düzenlenmesini belediyemizden istiyoruz. Bize hediye etmiş oldukları bu bisikletler için de çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz