Görüş Bildir

Boydak Holding yöneticilerinin sorgusu sürüyor

KAYSERİ’de 'paralel yapı' operasyonunda dün gözaltına alınan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO’su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ile Murat Bozdağ, bu sabah Adli Tabiplik'te sağlık kontrolünden geçirildi. Ardından da sorgularının devamı için Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldüler.

Boydak Holding yöneticilerinin sorgusu sürüyor
Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri dün sabah, örgüte finans sağlandığı iddiasıyla Boydak Holding’in 4 üst yöneticisini gözaltına aldı. Boydak Holding'in Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Boydak Center'da arama yapan ekipler, bilgisayar hard diskleri ve muhasebe kayıtlarının kopyalarını aldı.
Gözaltındaki Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak, şirket CEO'su Memduh Boydak, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Boydak ve Murat Bozdağ, bu sabah Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği'ne getirildi. Sağlık kontrolüne getirilen 4 yönetici, gazetecilere, "Merhaba arkadaşlar, günaydın" dedi. Ardından Boydak Holding yöneticileri, ifadelerinin devam etmesi nedeniyle tekrar Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi