Görüş Bildir

Böylesi görülmedi! Kredi kartına minibüste taksitli fuhuş

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde Jandarma fuhuş çetelerine operasyon düzenledi. Bir restorana düzenlenen operasyonda arka bahçede park halinde bulunan minibüste, kredi kartına taksit yapılarak fuhuş yaptırıldığı anlaşıldı. Yapılan operasyonda minibüste fuhuş yaptırdığı anlaşılan 1 kişi ile 2 hayat kadını gözaltına alındı.

Böylesi görülmedi! Kredi kartına minibüste taksitli fuhuş

Karakol’daki işlemlerden sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerden restoranın erkek işletmecisi, fuhuşa aracılık etmekten tutuklandı.Bir ihbarı değerlendiren Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Pamukkale İlçesi Cankurtaran Mahallesi’ndeki bir restoranın arka bahçesindeki minibüste fuhuş yapıldığını belirledi.

JANDARMA 2 GÜN ÖNCE OPERASYON KARARI ALMIŞTI

 Bunun üzerine geçen 26 Aralık’ta harekete geçen jandarma, restorana operasyon düzenleyip, 2’si kadın 3 kişiyi gözaltına aldı. Kadınların, restoranda müşterileriyle pazarlık yaptığı, ardından arka bahçedeki içi özel olarak döşenip, yatak konulan minibüste fuhuş yaptıları belirlendi.

PAZARLIĞIN ARDINDAN KREDİ KARTINA TAKSİTLİ FUHUŞ YAPTIRIYORLARDI

Pazarlığın ardından müşterilere, kredi kartlarına restoranın pos cihazından taksit yapıldığı da tespit edildi. Şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden restoranın işletmecisi İ.T., fuhuşa aracılık etmek suçundan tutuklandı. Kadın şüpheliler T.A. ve B.C. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi