Bursa'da metal boru patladı: 2 yaralı!

Orhangazi ilçesinde sondaj çalışması yapan ekipte bulunan 2 kişi aşırı basınç sonucu patlayan borudan savrulan metal parçaları ile yaralandı.

Bursa'da metal boru patladı: 2 yaralı!


Olay,saat 15.30 sıralarında Olukdere mevkiinde bir şahsa ait arazi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre bir sondaj ekibi arazi üzerinde su çıkarmak için çalışma yaptığı esnada aşırı basınç sonucu sondaj cihazının girişindeki boru patladı. Patlama sonrasında metal parçaları etrafa savruldu.Metal parçaları sondajın başında bulunan İsmail Nevşat (55) ve Yusuf Bayburtluoğlu’na (53) isabet etti. Ağır yaralanan İsmail Nevşat için olay yerine ambulans çağrıldı. 

TEDAVİ ALTINA ALINDI!

Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı ve kafasına gelen metal parçaları sonucu ağır yaralanan Nevşat, önce Orhangazi Devlet Hastanesine, oradan da Bursa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.Suratına isabet eden metal parçası ile yaralanan Yusuf Bayburtluoğlu'nun ise tedavisi hastanede ayakta yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Sondaj ekibindeki diğer çalışanlar patlamadan sonra olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.Jandarma,olay ile ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz