Çiçek, Bozdağ ve Yıldırım, Yozgat'ta

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bir dizi ziyaret ve açılışlara katılmak için Yozgat’a geldi.

Çiçek, Bozdağ ve Yıldırım, Yozgat'ta

Ankara’dan helikopterle Yozgat’a gelen Çiçek, Bozdağ ve Yıldırım, ilk olarak Yozgat Valiliği'ni ziyaret etti. Valilik ziyareti sırasında yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan bakanlara, vatandaş sevgi gösterinde bulundu. Valilik makamına geçen bakanlar burada şeref defterini imzaladı.

Basın mensuplarının asfalt çalışmaları ve iletişimde ÖTV indirimi ile ilgili sorusuna Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, "Şu anda kış sezonu olduğu için asfalt atma durumumuz yok. İnternette ise ÖTV kaldırıldı. İnternet ve cep telefonunda iletişimin yüzde 10’unu oluşturuyor. Ses trafiği, gerisi mesaj ve diğer haberleşme şekilleri. Ama bununla ilgili de zaten Maliye Bakanlığımızın bir çalışması var. O çalışma tamamlandığında iletişimle ilgili vergiler değişik kalemlerden oluşuyor. Bunu tek kaleme düşürmek için çalışmalarımız devam ediyor." diye cevapladı.

Bakanlar daha sonra Yozgat Belediyesi ve AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Çağrı Merkezi’nin açılışına katılacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz