CİZRE BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK

Şırnak'ın Cizre Belediyesi'ne bu sabah güvenlik güçleri tarafından operasyon düzenlendi. . Yaklaşık belediye de 3 saat arama yapan KOM ekibi belediyenin tüm birimlerinin bilgisayarların hard disklerini ve çeşitli belgeleri çuvallara koyarak araçlarla Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

CİZRE BELEDİYESİ'NDE YOLSUZLUK

ŞIRNAK-Şırnak'ın Cizre Belediyesi'ne bu sabah güvenlik güçleri tarafından operasyon düzenlendi. Şırnak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekibi ile Cizre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele(KOM) ekibinin ortaklaşa yaptığı operasyon kapsamında çok sayıda dokümana el konuldu. KOM ekibinin operasyonu esnasında belediye çevresinde Özel harekat polisi ve çevik kuvvet polisi güvenliği sağladı. Yaklaşık belediye de 3 saat arama yapan KOM ekibi belediyenin tüm birimlerinin bilgisayarların hard disklerini ve çeşitli belgeleri çuvallara koyarak araçlarla Cizre Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

OPERASYON GİZLİ DOSYA

Operasyonun konusu hakkında yetkililer tarafından her hangi bir açıklama yapılmadı. Operasyonun gizli dosya olarak yapıldığı öğrenildi.

Cizre Belediye Başkanı Mustafa Gören ve belediye çalışanları operasyon sonrası belediye önünde basına kısa bir açıklama yaptı. Kürtçe olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Gören, "Bugün binlerce polis Cizre Belediyesi'ne baskın yaptı. Gerçekten bu insanlığa yakışmıyor. Bugün bizim bütün personellerimizin bilgisayarlarına, bütün dosyalara el koydular ve emniyete götürdüler." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler