CNN Türk spikeri işkence gibi görüntüye dayanamadı

Hem bir sürücünün ihmalkarlığı hemde belediye ekiplerinin becerisizliği CNN Türk spikerini çok üzdü, görüntüleri izlemeye dayanamadı ve spor haberlerinin sunulmasını istedi. Spor spikeri Emre Tilev’e de “Bakalım sunabilecek miyiz diğer haberleri” diyerek üzüntüsünü belirtti.

CNN Türk spikeri işkence gibi görüntüye dayanamadı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde otoyola giren ata bir minibüs çarptı. Belediye ekiplerinin de iple iş makinesine bağladıkları ve her seferinde düşürdükleri at, bir süre sonra öldü.

“Güne Merhaba” programında haberi sunan CNN Türk spikeri Deniz Bayramoğlu, atın bu görüntülerinden olumsuz etkilendi. Atın görüntüleri ekrana gelirken "Of işte, gördüğünüz" gibi diyen Bayramoğlu, haberin devamını getiremedi. Deniz Bayramoğlu daha sonra, stüdyoda  spor haberleri sunumuna geçerken, "Keşke görmeseydik o görüntüleri. Ben çok kötü oldum" dedi. Bayramoğlu spor haberlerini sunacak olan Emre Tilev'e, "Bakalım sunabilecek miyiz diğer haberleri" dedi.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde minibüsün çarptığı yaralı at ölüme terk edildi. Roman vatandaşların uyutulmasına karşı çıkması üzerine belediye ekipleri yaralı atı bariyerlerin diğer tarafına bırakarak olay yerinden ayrıldı.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER TIKLA İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz