Çorum'da yol kenarına park eden arızalı arabaya çarptı: 7 yaralı!

Çorum'un Osmancık İlçesinde arızalanarak yol kenarına çekilmiş arabaya başka bir araba arkadan çarptı. Kazada 1'i çocuk, 7 kişi yaralandı.

Çorum'da yol kenarına park eden arızalı arabaya çarptı: 7 yaralı!


Trafik kazası bu sabah Samsun-İstanbul D-100 karayolu Osmancık İlçesi Ovacıksuyu Köyü yakınlarında yaşandı. Kurban bayramı tatili dönüşü Samsun'dan İstanbul'a giden 32 yaşındaki Hakan Keklik yönetimindeki 34 TR 1176 plakalı otomobil, arıza nedeniyle yol kenarına park eden 31 yaşındaki Ali Adıgüzel yönetimindeki 34 LY 2731 plakalı otomobile arkadan çarptı. 

SÜRÜCÜ VE İÇİNDEKİLER YARLANDI

Çarpmanın etkisiyle sürücü Hakan Keklik, aynı otomobilde bulunan 53 yaşındaki Nezaket Keklik ve diğer otomobil sürücüsü Ali Adıgüzel ile aynı otomobilde bulunan 2 yaşındaki Yiğit Adıgüzel, 28 yaşındaki Gülsade Adıgüzel, 32 yaşındaki Canan Adıgüzelve 34 yaşındaki Şenol Adıgüzel yaralandı.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Yaralılar, sevk edilenambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu ciddi olan Canan Adıgüzel ile Nezaket Keklik Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz