Cumhurbaşkanı’ndan Zeki Alasya mesajı

Zeki Alasya'nın ölümünün akabinde bir mesaj da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geldi. Erdoğan mesajında “Kıymetli sanatçımız Zeki Alasya’ya rahmet niyaz ediyor, ailesi, sevenleri ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı’ndan Zeki Alasya mesajı

Zeki Alasya'nın tedavi gördüğü Koç Üniversitesi hastanesinde bugün sabah 10.30'da vefatı sonrası birçok ünlü ismin yaptığı gibi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da taziye mesajı yayınladı.

İŞTE CUMHURBAŞKANI’NDAN ZEKİ ALASYA İÇİN TAZİYE MESAJI

Erdoğan, usta sanatçı Alasya için yayınladığı mesajında; "Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türk sinema ve tiyatrosunun saygıdeğer ismi, oyuncu ve yönetmen Zeki Alasya’nın vefatını derin bir teessürle öğrendim. Sanatçı kişiliği ve canlandırdığı karakterlerle her yaştan vatandaşımızın sevgisini kazanan Zeki Alasya, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle, sinema ve tiyatromuzun gelişmesinde önemli rol oynamıştır. Aziz milletimizin gönlünde müstesna bir yer edinen merhum sanatçımız, her zaman sevgi ve saygıyla yad edilecektir. Kıymetli sanatçımız Zeki Alasya’ya rahmet niyaz ediyor, ailesine, sevenlerine ve sanat dünyamıza başsağlığı diliyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz