Denizli'de araba ceviz ağacına çarptı: 2'si çocuk 3 ölü, 5 ağır yaralı!

Akşam saat 18.00 sularında Denizli’nin Çal ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Sürücüsünün hakimiyeti kaybetmesi sonrası ceviz ağacına çarpan arabada 2’si çocuk 3 kişi ölürken, 5 kişi de yaralandı.

Denizli'de araba ceviz ağacına çarptı: 2'si çocuk 3 ölü, 5 ağır yaralı!

Denizli’nin Çal İlçesinde, kontrolden çıkıp, yol kenarındaki bir ağaca çarpan otomobilde 2'si çocuk 3 kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 18.00 sıralarında Çal ilçesi Mahmutgazi Köyü yakınlarında meydana geldi. Antalya'dan ailesi ve yakınlarıyla bayram ziyaretine giden 39 yaşındaki Ramazan Gökduru yönetimindeki 07 AVM 19 plakalı arabanın direksiyon kontrolünü henüz bilinmeyen nedenle Mahmutgazi Köyü yakınlarında yitirdi. Kontrolden çıkan Araba savrularak yol kenarındaki ceviz ağacına çarptı. Hurdaya dönen araba sürücüsü ve aynı zamanda Antalya'daki bir öğrenci yurdunda müdür olarak görev yapan Ramazan Gökduru, yanındaki 8 yaşındaki oğlu Hilmi Emirhan Gökduru ve 12 yaşındaki yeğeni Hilmi Tunahan Gökduru olay yerinde yaşamını yitirdi. 38 yaşındaki eşi Havva Gökduru ile diğer yeğenleri 27 yaşındaki Abdullah Gökduru (27), 19 yaşındaki Abdurrahman Gökduru, 4 yaşındaki minik Rüveyda Beren Gökduru, 2 yaşındaki minik Ahmet Selimhan Gökduru ağır şekilde yaralandı. Ambulanslarla yaralılar, Denizli Devlet Hastanesi ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürülüp, tedaviye alındı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz