Denizli'de Direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü hayatını kaybetti!

Denizli'de otomobil kullanırken kalp krizi geçirerek kaza yapan 62 yaşındaki Ali Altınay, öldü. Otomobilde yolcu olarak bulunan ve ismi belirlenemeyen bir kadının, kazanın ardından olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

Denizli'de Direksiyon başında kalp krizi geçiren sürücü hayatını kaybetti!

Trafik kazası bugün saat 14.00 sularında Çakmak Mahallesi 260 Sokak'ta yaşandı. Ali Altınay yönetimindeki 20 ZL 494 plakalı arabasıyla sokakta giderken kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan araba orta refüje çıkıp karşı yola geçti.

LASTİĞİ PATLADI!

3 lastiği patlayan otomobil yolun ortasında kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine ambulans ve polis çağırdı. Bu sırada otomobilde yolcu olarak bulunan bir kadının, ekipleri beklemeden olay yerinden ayrıldığı belirtildi Altınay'a ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Ancak, Altınay kurtarılamadı. Kaza ardından otomobilden inip, olay yerinden uzaklaşan 50 yaşlarındaki kadının kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı kaydedildi. Kadının olay yerinden uzaklaşırken "Ben de yolda bindim, tanımıyorum" dediği ifade edildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler