Dilencinin cebinden çıkan parayı duyunca şok olacaksınız!

Samsun’da zabıta ekiplerince yakalanan bir dilencinin cebinden çıkan parayı duyunca siz de inanamayacaksınız. Bafra İlçe Belediyesi Zabıta ekipleri dilencilere yönelik operasyon gerçekleştirdi ve bakın bir dilencinin cebinden kaç para çıktı?

Dilencinin cebinden çıkan parayı duyunca şok olacaksınız!

İHA’nın haberine göre; Bafra Belediye Zabıta ekipleri tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yapılan kontrollerde Sinop'tan Bafra'ya geldiği tespit edilen 3 kadın ve 1 erkek yakalandı. Zabıta ekipleri tarafından yakalanan 47 yaşındaki Haydar K. ve yanındaki 2 kadın, polis yardımıyla zabıta amirliğine götürüldü. Yapılan üst araması neticesinde Haydar K.'ın üzerinden 9 bin 480 lira ve dilenci kadınlardan Müzeyen Y.'ın üzerinden 167 lira 50 kuruş para bulundu.

Yakalan şahıslara 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nun 33. maddesi gereğince yasal işlem ve cezai işlem uygulandı ve üzerlerinde yakalanan paralara da el konuldu.

Zabıta ekipleri, vatandaşların duygularını istismar ederek dilenciliği bir meslek haline getirmiş bu ve bu gibi kişiler ile ilgili olarak 153 numaralı hattın aranarak şikâyette bulunulmasını istedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz