Görüş Bildir

Engin Öztürk ve Lal Denizli birlikte yakalanınca...

Muhteşem Yüzyıl, Fatmagülün Suçu ne ve daha birçok dizide rol almış yakışıklı oyuncu Engin Öztürk ile ünlü teknik direktör Mustafa Denizli'nin kızı Lal Denizli birlikte gazetecilere yakalanınca yaşadıkları korku akıllarda soru işareti bıraktı...

Engin Öztürk ve Lal Denizli birlikte yakalanınca...

Dizi oyuncusu Engin Öztürk ile Lal Denizli'nin birlikte yakalanınca yaşadıkalrı korku gazetecileri meraklandırdı. Onların basından korkmasının arkasında bir şey mi var?

Erdal Beşikçioğlu’nun 7 yıldır kapalı gişe oynadığı tek kişilik oyunu “Bir Delinin Hatıra Defteri”nin İstanbul prömiyerine giden Engin Öztürk ve Lal Denizli birlikte kameralara yakalanınca gösterdikleri panikli davranış akıllara acaba ikilinin arasında bir şey mi var şüphesi uyandırdı.

Erdal Beşikçioğlu yönetimindeki Tatbikat Sahnesi İstanbul, “Bir Delinin Hatıra Defteri” oyunuyla perdelerini açtı. Prömiyere sanat camiasından pek çok isim katıldı. Osman Sınav, Serdar Akar, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Zerrin Tekindor, Barış Falay-Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Seda Bakan, Engin Öztürk, Hazar Ergüçlü ve Hatice Aslan, oyunu izleyen ünlüler arasındaydı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi