Eskişehir'de akılalmaz cinayet: Polisi arayarak eşimi öldürdüm dedi!

Eskişehir'de infaz koruma memuru kendi karısını bıçaklayarak öldürdü. Cinayeti işledikten sonra 155 polis imdatı arayarak eşimi öldürdüm dedi.

Eskişehir'de akılalmaz cinayet: Polisi arayarak eşimi öldürdüm dedi!

İddia edilene göre cinayet 03.00 sıralarında Emek Mahallesi Şemsettin Günaltay Caddesi'nde gerçekleşti. Yaşanan olayda, Eskişehir Açık Cezaevi'nde infaz koruma memuru olarak görev yapan evli bir çocuk babası Ali Karacayaka kendinden geçip cinnet getirerek evde bulunan eşi Fatma Karacayaka(51)'yı vücudunun bir çok yerinden bıçaklayarak öldürdü.

51 yaşındaki Ali Karacayaka daha sonra  155 Polis İmdat hattını arayarak "Eşimi öldürdüm. Gelin beni alın" dedi. Karaca'nın bu ihbarı üzerine olyın gerçekleştiği yere polis ve 112 acil sağlık ekipleri gönderildi.

Gelen sağlık ekibi 20'den bir çok yerinden bıçaklanan Fatma Karacayaka'yı yaptıkları tüm müdahaleye rağmen kurtaramadı. Fatma Karacayaka'nın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

KIZI UYURKEN OLAYI GERÇEKLEŞTİRMİŞ

Olay yaşandığı sırada Karacayaka çiftinin 14 yaşındaki kızları F.N.K.'nin de odasında uyumakta olduğu, gürültüler üzerine uyandığında annesini kanlar içerisinde gördüğü bildirildi.

SADECE 'BUNALDIM' DEDİ

Gözaltına alınan ve polislere sadece, 'Bunaldım' diyen Ali Karacayaka'nın cinnet getirmesi sonucunda eşini öldürdüğü bildirilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Diyarbakır Söz